Sonor Designer

Re: Sonor Designer

Příspěvekod Radim » 30 črc 2010 11:33

ROPOTÁMO píše:Tady je bubínek,spíš pro řezníky 14"x8" :D
http://www.drumcenter.cz/eshop/sonor-designer/produkt-70350.html

Pročpak pro řezníky? To, že je velký, neznamená, že je hlasitý, nebo že se do něj musí třískat. Viděl jsem hrát jazzové hráče na osmipalcové virbly a hrály bezvadně dynamicky. Občas mi hloubka u mého Ludwiga i u Tamy chybí. No jo, mít 5 virblů by byla krása, ale kde na to brát :-)
Radim
Správce

Obrázky: 6

Příspěvekod Radim » 30 črc 2010 11:39

Sam Jr. píše:Téčko na Designerech je podle mě nejpromakanější systém, kterej kdy kdo použil. Kromě posuvu v kolejnici má i naklonění celáho Téčka v kloubu k sobě nebo od sebe, a každej 4-hran, kterej drží buben se dá ještě v gumové kouli zase posunout dopředu nebo dozadu! posun nahoru i dolu po té trubce a to nezávisle na sobě je samozřejmost. takže možností nastavení je fakt mraky. všechno je to na tém fotce docela dobře patrný.

No jo, ale za cenu strašných kil! :-) Já už jsem asi fakt starej a línej, ale Designery bych teda fakt nechtěl právě kvůli té váze. Je to všechny krásný, ale předimenzovaný. A třeba šibenice Sonor, i ty drahé, to je děs. Párkrát jsem nějaké někde použil. Těžké byly jako svině a klouby pořádně nedržely, stejně jako výsuvná tyč (ta se protáčela kolem své osy). Asi se stále opakuji, ale prostě nejlepší hardware dělá Yamaha. Funkční, kvalitní, nepředimenzovaný a nepředražený.
Radim
Správce

Příspěvekod Woody » 30 črc 2010 12:13

Tarkil píše:Spíš ne, protože řada lidí má ráda zvednutej předek kopáku ne kvůli umístění tomů, ale kvůli nahnutí samotnýho kopáku a tudíž dosáhnutí jiného úhlu blány vzhledem k beatrům...

jo já si to myslel...teď maličko offtopic ale já stejně pořád nechápu, k čemu to je dobrý...já si teda kopák taky stavim tak, aby byl přední ráfek tak 2-3 cm nad zemí, ale to ten efekt nemá jako na fotkách od Toma, ale já to dělám proto, že nechci aby kopák ležel ráfku ale stál na nohách...

Sam Jr. píše:trochu naklonit kopák se dá přece roztažením nebo naopak přiklopením noh k tělu kopáku, ale asi žádnej extrém.

myslim že jinak to ani u Sonoru dělat nejde :wink:
Woody
Řečník Sféry

Příspěvekod myša » 01 srp 2010 15:15

Radim píše:...Asi se stále opakuji, ale prostě nejlepší hardware dělá Yamaha. Funkční, kvalitní, nepředimenzovaný a nepředražený...

Jako já jsem s hw Yamáta spokojený a mám ho rád. Nicméně zradit tě může cokoli.

http://www.youtube.com/watch?v=ZWRnm0LWLx8

Tady se to povolilo a bylo to v .... /jen pro příznivce Luboše/ v cca 3:20, ale je fakt, že mu Vincent náležitě naložil. :D

Ne - dělám si srandu. Drží to jak přibité. Ale o nepředraženosti bych se hádal. Za svoji židli jsem vypláznul 6000,-, což mi příjde malinko hártkór. Stejně jako stojan na snare za 3500? Nebo na hh za šestku? Ale na druhou stranu já používám stojany s jednoduchýma nohama a všecko drží už zhruba 5 let. Yamaha má taky fajn trojnožku a tak.
myša
Tuplovaný řečník Sféry

Obrázky: 60

Předchozí

Zpět na Sonor