Peavey series II

????

Re: Peavey series II

Příspěvekod kundulin » 28 črc 2010 16:15

Sheafraidh píše: To se ale snad deje u vsech, ne?

Tím si právě nejsem jistý, s Evans PC se mi to nestávalo
:wink:
kundulin
Pokročilý diskutér Sféry

Příspěvekod Vozka » 28 črc 2010 17:13

Vojta Horák píše:Kamarád se jí děsí, řikal že byl vedle z toho zvukovýho rozdílu na středu a mimo něj.

To je jediný co mi na ní truchu vadí. A musel jsem si upravit techniku abych dělal rozdíl mezi údery "tak nějak na střed" a "opravdu na střed", protože mi přijde že jsou o dost víc znát i rozdíl v rámci terčíku, oproti Ambassadorce (u té myslím samozřejmě údery na místo kde by imaginární terčík byl:). Nicméně ona větší přesnost nikdy neuškodí, takže je to furt "nejlepší blána" na hlasitější styly :)
Vozka
Pokročilý diskutér Sféry

Příspěvekod Randcid » 28 črc 2010 23:21

prostě jsem rád že se ta šunka rozezněla :D zespodu jsem dal sice tu lacinou kopii Rema za 90 kč ale nahoru origoš Ambasadorku a ejhle Peavey hraje :D zvuk se mi teď líbí,příště nahoru koštnu něco od evans :) láká mě ta s tlumícími kroužku jak na středu tak i po krajich...
Randcid
Nováček

Příspěvekod Vojta Horák » 29 črc 2010 13:48

Vozka píše:
Vojta Horák píše:Kamarád se jí děsí, řikal že byl vedle z toho zvukovýho rozdílu na středu a mimo něj.

To je jediný co mi na ní truchu vadí. A musel jsem si upravit techniku abych dělal rozdíl mezi údery "tak nějak na střed" a "opravdu na střed", protože mi přijde že jsou o dost víc znát i rozdíl v rámci terčíku, oproti Ambassadorce (u té myslím samozřejmě údery na místo kde by imaginární terčík byl:). Nicméně ona větší přesnost nikdy neuškodí, takže je to furt "nejlepší blána" na hlasitější styly :)

A ten rozdíl mi moc pomáhá u "Texas shuffle", což je snad největší prasárna co se dá hrát, protože rozjet tenhle rytmus je sakra šichta :)
Vojta Horák
Tuplovaný řečník Sféry

Obrázky: 0

Příspěvekod Medák » 05 srp 2010 16:12

kundulin píše:
Randcid píše:no tak do koncertu stejně nedojde poštou,tak to musím vyřešit koupi blánama ta Ambasadorka je dvouvrstvá?

Hlavně si nekupuj Emperorku :wink: tu sem slyšel hrát dobře opravdu jen na málo virblech :)
Jdi radši do Remo CS, nebo do tý Remo PowerStroke 3 :wink:

Já třeba proti Emperorce na virblu nic nemám, i když v tomto případě bych se držel osvědčené Ambassadorky. Ta Emperorka z virblu dělá těžkotonážní buchar a nemá tolik vejšek jako Ambassador. Je to ale spíš na ostřejší styl hry. Chce to úderu dát pořádnou razanci. Jemné hraní s touhle blánou zní blbě (tupě, nevýrazně). Emperor se podle mě hodí jen na některý virbl a hlavně pro nářezovou hudbu. Dřív jsem se dvouvrstvým blánám na bubínek vyhýbal a moc se mi ten zvuk nelíbil, ale vyzkoušel jsem si, že v situaci, kdy chcete z virblu dostat pořádnou dělovou ránu, nejsou vůbec špatný!
Medák
Pokročilý diskutér Sféry

Obrázky: 1

Příspěvekod DUMP » 05 srp 2010 16:44

Jako že sem emperorku vždycky pomlouval, tak teď sem jí po půl roce znovu obul (vytáhl sem jí ze setu pískovanejch emperorek) a najednou mě docela baví, akorát se na ní nedá hrát nic moc složitýho, protože neni citlivá a údery se slejvaj a na žádnym jinym virblu, kromě mýho Jordisona, se mi nelíbila. PC/CS je pořád výbornej kompromis mezi ambasadorkou a emperorkou, tak nějak to nejlepší z obou světů.
DUMP
Tuplovaný řečník Sféry

Obrázky: 4

Předchozí

Zpět na Virbl