S tim s tebou souhlasim. Nakonec to vypada, ze at hrajes v jakymkoliv klubu, vzdycky za to dostanes hovno

) No ale tady de spis o to, ze to uslysej nejaky lidi a reknou si: sakra to je fakt dobry, kdo vi jestli nemaj CD, nebo kazetu. No a pak se to nahraje na kazetu, da se to tem kterym se to libilo, no a ty to MUZOU roznyst mezi dalsi lidi a pri trose stesti muzete prorazit. Horsi je kdyz to pekne vsichni poserete. Ja jsem fakt zvedavej co ze sebe vyzdimem az budem na to podiu pred vsema tema lidma. Mas navic 2 prechody??? Proboha jak je tam mas posazeny? To muze bejt docela slusny. Ja bych chtel druhej kotel. Vic bassovej. U tady toho mam povoleny blany (vrchni povolena, dolni utahnuta) aby to vic dunelo, ale stejne mit 2 kotle muze bejt zabava. Ja jsem tady ty taky koupil pekne sesroceny, ale par tejdnu a dal jsem to do slusnyho stavu. Jaky mate cinely? Hraje tady nekdo na CHINA cinel? Ma dost zvlastni tvar. Zajimalo by me co to je zac. Jo jestli jste se jeste nekoukli na
http://www.dwdrums.com tak tam rozhodne bezte. Dejte si artist,artist setups vyberte Terry Bozzio a pokochejte se. Jeste je tam par silencu, kteri maj napr. 5 slapek (hi-hat,slapka leva noha,slapka prava noha, slapka na spodni blanu kotle + jeste nejaka???!!). Cim hrajete? Ja hraju BALBEXKAMA, konkretne serie PRO a RINGO, teda ale likviduju je dost rychle.