Tome moc se omlouvam ale pri vstupu se mi to nejak uplne vykourilo z hlavy teda uplne vse to je proste krasa kdyz tam vidis tolik bubinku cinelku ooooootomcorn píše:Pozdravuj tam Gustava Šarapatku, Dláto a Krtka

Tome moc se omlouvam ale pri vstupu se mi to nejak uplne vykourilo z hlavy teda uplne vse to je proste krasa kdyz tam vidis tolik bubinku cinelku ooooootomcorn píše:Pozdravuj tam Gustava Šarapatku, Dláto a Krtka
JJ, do Akcentu chodím pro takové to spotřební zboží typu blány, klacky apod. Jen jsou poněkud jednostranně zaměření na Gretsche a Ludwigy, ale v těchto značkách mají zase solidní výběr. A když jsem chtěl Emad který nebyl skladem, nebyli schopni říct, kdy přijde. Ale jinak krám hodně v pohodě a ke všemu ho mám asi 20 sekund od barákuKostka píše:Mám od nich úplně všechno, co mám, paradoxně bubínek jsem měl tu čest vyzvednout osobně, kdežto zbytek soupravy mi o dvě léta později poslali velkým poštovním autem, obojí přepychové co do kvality zboží i úrovně jednání. Mezitím jsem si od nich objednal řetěz k hajtce, součástku od Pearlu, která se mi rozbila a oni ji MĚLI na skladě. Nevím. Kdybych žil na Novým Zealandě, asi odbírám pořád z Opavy. Ivoš mi za reklamu taky nic nedal.
Abych to trochu vyvážil: Akcent v Praze se za poslední léta hodně zlepšil.
No, možná maj v Akcentu dole pár pokojíků.....Kostka píše:Jo, mám to přesně tak, blány a klacky, zas se tam brzy chystám, nic jinýho (bohužel) už ani nekupuju. A mám to pár zastávek od zkušebny, takže taky neni co řešit.
Při jedné z posledních návštěv mě pobavilo, že mezi klienty Akcentu patří mj. i asi tři pražští taxikáři a občas tam zřejmě choděj poťukat bubny či pokecat mezi kšeftama. Ze své praxe na hotelové recepci vím, že si taxikáři občas zaplatěj holku a pokoj na tři hodiny, taky takhle mezi nočníma kšeftama. Ale že se bavěj i v Akcentu, jsem nevěděl. Tihle taxikáři!
Ale to jsem odbočil.
No fuj, tohle snad solidní hotely nedělaj...Kostka píše:Ze své praxe na hotelové recepci vím, že si taxikáři občas zaplatěj holku a pokoj na tři hodiny, taky takhle mezi nočníma kšeftama. Tihle taxikáři!