Alchemy
Alchemy
Co si myslíte o Achemy Art set??14" 16" 20"??
-
- Pokročilý diskutér Sféry
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alchemy
...osobne s tim zkusenosti nemam...ale co mi rikali kamaradi bubenici...tak peknej klump....prej to hrzone praska..all...ale na to nauceni dobry:)cartman píše:Co si myslíte o Achemy Art set??14" 16" 20"??
-
- Diskutér Sféry
víte co nechápu? proč je tady téma zvlášť Alchemy a zvlášť Istambul... vždyť Alchemy je podtřída Istambulu ne? je to něco jako Meinl a Headliner... nebo?
aha, sry, Meinl a Headliner tu máte taky zvlášť no ale nechápu to...
To je vtip? On je "trošičku" rozdíl mezi Alchemy Art a Alchemy Professional Přitom obojí je AlchemyJirka Michalik píše:víte co nechápu? proč je tady téma zvlášť Alchemy a zvlášť Istambul... vždyť Alchemy je podtřída Istambulu ne? je to něco jako Meinl a Headliner... nebo?
Nezapoměnte na Alchemy ProArt, nedostižnou sadu v poměru cena/výkon....
-
- Diskutér Sféry
a výrobce není stejnej?ToMik píše: To je vtip? On je "trošičku" rozdíl mezi Alchemy Art a Alchemy Professional Přitom obojí je Alchemy
tohle třídění se zavedlo kvůli ne úplně bystrým lidem, a ty třeba nemusí vědět, že Alchemy je taky Istanbul (dřív to byl jenom název řady, než začali dělat i ART a ProART). to samý meinl a headliner. radši nechat takhle.
jinak proArt sem měl ride a byl to nejtěžší kus železa, co sem kdy viděl v 20" rozměru, akorát byl dost neotesanej, tak šel z domu, ale měl sem ho mnohem radši, než svoje dva Sultany...
jinak proArt sem měl ride a byl to nejtěžší kus železa, co sem kdy viděl v 20" rozměru, akorát byl dost neotesanej, tak šel z domu, ale měl sem ho mnohem radši, než svoje dva Sultany...
Jo, to samozřejmě je...já reagoval jen na tu tučnou část tvýho příspěvku, ale asi jsem byl trochu "unavenej"Jirka Michalik píše: a výrobce není stejnej?
Trochu mě zarazily ty slova "podtřída" a "něco jako Headliner" na adresu Alchemy...
Ale jinak souhlasím, že by to mělo být v jednom balíku.