Bubenická židlička
- Karloska
- Řečník Sféry
- Kontaktovat uživatele:
Bubenická židlička
Teď si budu kupovat bubenickou židličku.Chci se Vás tedy zeptat jakou vlastníte, jestli jste spokojení, čeho bych si měl vyvarovat, v jaké cenové relaci jsou už pořádné výrobky...
-
- Tuplovaný řečník Sféry
- Kontaktovat uživatele:
No,myslim,ze az tak jiny prdele tady nemame
Ja sem si poridil tama 1chair(takovy ty drazsi tvarovany polstrovany sedacky) a musim vrele doporučit!
Hlavně si nekupuj levnější záležitosti,v tomto se opravdu vyplatí připlatit si snad víc než ve všem ostatním,protoŽe na tý židli trávíš zpoustu času .
A ty kulatý,podle mýho taky nestojí za moc.
No a v jaký relaci-já ju koupil za 3000(nová stojí 4600)
,no myslím,Že co sem viděl(a zas tolik teho nebylo),tak pod ty 3000 takovou kvalitu neseženeš.A za 2500 by se snad tak mělo něco ucházejícího najít.
Ja sem si poridil tama 1chair(takovy ty drazsi tvarovany polstrovany sedacky) a musim vrele doporučit!
Hlavně si nekupuj levnější záležitosti,v tomto se opravdu vyplatí připlatit si snad víc než ve všem ostatním,protoŽe na tý židli trávíš zpoustu času .
A ty kulatý,podle mýho taky nestojí za moc.
No a v jaký relaci-já ju koupil za 3000(nová stojí 4600)
,no myslím,Že co sem viděl(a zas tolik teho nebylo),tak pod ty 3000 takovou kvalitu neseženeš.A za 2500 by se snad tak mělo něco ucházejícího najít.
-
- Řečník Sféry
- Kontaktovat uživatele:
-
- Řečník Sféry
- Kontaktovat uživatele:
-
- Tuplovaný řečník Sféry
- Kontaktovat uživatele:
No židličku za 5500 by si moch koupit jen člověk, co už neví co s prachama,nebo totální magor. Mně připadá židle za tyto prachy jako totáldí drzost. Jsou to KUR*Y, když to prodávají za tolik, když výrobní náklady nestojí ani tisícovku.
Já bych si NIKDY nekoupil židličku ani za 2000. Jediné,co bych udělal, tak bych ji pokoumal a vyrobyl si ji sám
Já bych si NIKDY nekoupil židličku ani za 2000. Jediné,co bych udělal, tak bych ji pokoumal a vyrobyl si ji sám
-
- Řečník Sféry
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem asi magor Osobně si mysli, že židlička je základ. Ta se u bicích používá nejvíc. Do činelů sem tam bouchneš, to samý u bubnů, ale furt budeš sedět na židličce. Je to investice, která ti vydrží už na věky, pokud na ní nebudeš souložit. Koupil jsem si levnou židličku za 1000, vydřžela rok a šla do háje. Předpokládám, že budu žít dýl jak 5 let, takže se mi vyplatí koupit takovou, která vydrží na pořád.
-
- Tuplovaný řečník Sféry
- Kontaktovat uživatele:
Jasně,vpohodě. jako já bych asi nedal 4500 za metronom,dal jsem za něj 2000, sice nevim jestli ted sním mám být spokojen nebo ne, ale na to příjdu časem. A za židličku bych já nedal skoro nic. Mám k dispozici dílnu,tak si ji mužu vyrobyt(lepší pocit), hlavně proto bych to nekoupil a taky kvůli prachům. I 2000 za židli se mi zdá dost moc.
Mimochodem může židlička s opěrátkem pomoct proti hrbení a celkově pro správné držení těla?? Myslim s tím nízkím válečkem. Třeba když se vysune směrem k soupravě,trochu do zad. Tak to donutí prohnout ty záda a tím pádem nehrbit se a přenést celou váhu na prdel.mělo by to být vpohodě ne?? ja nevim (úvaha)
Mimochodem může židlička s opěrátkem pomoct proti hrbení a celkově pro správné držení těla?? Myslim s tím nízkím válečkem. Třeba když se vysune směrem k soupravě,trochu do zad. Tak to donutí prohnout ty záda a tím pádem nehrbit se a přenést celou váhu na prdel.mělo by to být vpohodě ne?? ja nevim (úvaha)
-
- Pokročilý diskutér Sféry
- Kontaktovat uživatele:
Já sem si koupil za 1300 židli od basixu... je vcelku bytelná, sedák sice kulatej, ale už za tyhle prachy neni koženkovej, ale je na tom něco jako semiš, ale má to vyšší vlákno... no nějakej hadr to bude... na kámošově židli stačilo zahrát hodinu a půl a ne že by prdel bolela, ale měl sem na ní vždycky mokrý kolo... Teď v zimě obzvlášť nemilá věc, když s tim máte pak vylezt ven. Tahle kravina to aspoň trochu eliminuje a sem fakt rád, že sem si nekoupil jen tu o dost horší a za litra.
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
K tomu aby ses nehrbil nemusíš mít opěradlo. Stačí když se domluvíš třeba s kytarystou aby tě vždycky když se budeš hrbit píchnil trsátkem do zad a za pár hodin hraní tě ani nenapadne se přehnout dopředu . P.s. Vlastní zkušenost sic mě do mě nerýpal kytarysta trsátkem ale bratr mi dával zaušáka :mad: ale teĎ se nehrbím :-DBoosty píše:Jasně,vpohodě. jako já bych asi nedal 4500 za metronom,dal jsem za něj 2000, sice nevim jestli ted sním mám být spokojen nebo ne, ale na to příjdu časem. A za židličku bych já nedal skoro nic. Mám k dispozici dílnu,tak si ji mužu vyrobyt(lepší pocit), hlavně proto bych to nekoupil a taky kvůli prachům. I 2000 za židli se mi zdá dost moc.