YAMAHA & rampa
-
- Nováček
YAMAHA & rampa
Zdravím všechny mlátiče!
Rád bych věděl, jestli dělá YAMAHA k jejich bicím rampu, případně, jestli by se dala koupit od jiné firmy, která by byla kompatibilní s YAMAHA hardwarem, tj. jestli by YAMAHA hardware pasoval mechanicky do té určité "cizí" rampy. Pokud má někdo zkušenost, alespoň teoretickou, přivítám každý příspěvek.
Díky!
Rád bych věděl, jestli dělá YAMAHA k jejich bicím rampu, případně, jestli by se dala koupit od jiné firmy, která by byla kompatibilní s YAMAHA hardwarem, tj. jestli by YAMAHA hardware pasoval mechanicky do té určité "cizí" rampy. Pokud má někdo zkušenost, alespoň teoretickou, přivítám každý příspěvek.
Díky!
-
- Nováček
YAMAHA & rampa
No myslím to tak, že když koupím rampu od jiné firmy, k tomu i její hardware na tu jejich rampu, tak abych mohl mé YAMAHÁcké tomy na to přichytit.
U činelů bude řešení asi jednodušší, tam bych asi těžko užil stávající YAMAHA stojany, takže bych musel pořídit i rampa hardware na činely. Alespoň si to tak myslím
U činelů bude řešení asi jednodušší, tam bych asi těžko užil stávající YAMAHA stojany, takže bych musel pořídit i rampa hardware na činely. Alespoň si to tak myslím
-
- Řečník Sféry
- Kontaktovat uživatele:
Osobne s tim moc zkusenosti nemam, ale je to na to delany..pokoukej na stranky http://www.gibraltarhardware.com/index. ... =86&cid=31
a zajdi do akcentu..ale urco to myslim pude..
a zajdi do akcentu..ale urco to myslim pude..
-
- Nováček
Gibraltar hardware & YAMAHA
Díky! Nevíš, jestli se to dá u nás sehnat a kolik to tak může stát? Jinak to vypadá zajímavě a možná by to i mohlo jít.
Jo a čemu se říká akcent v tomto případě? Nebo co tím teď myslíš?
Jo a čemu se říká akcent v tomto případě? Nebo co tím teď myslíš?
-
- Nováček
Gibraltar hardware & rampa
Nazdar Jencku
Já myslím, že nepodělám. Teď už tu svou sestavu stíhám za půl hodiny Jde mi hlavně o to, abych si to mohl postavit tak, aby mi to ještě více vyhovovalo. Pár věcí mě tam štve a s tím, co mám, už to lépe nejde.
Jinak co třeba pondělí, nebo úterý? Už jsem to začal trénovat, ale ještě nevím, jestli to dělám správně
Já myslím, že nepodělám. Teď už tu svou sestavu stíhám za půl hodiny Jde mi hlavně o to, abych si to mohl postavit tak, aby mi to ještě více vyhovovalo. Pár věcí mě tam štve a s tím, co mám, už to lépe nejde.
Jinak co třeba pondělí, nebo úterý? Už jsem to začal trénovat, ale ještě nevím, jestli to dělám správně