Rampa Yamaha???

Odpovědět
xdust
Diskutér Sféry
Příspěvky: 156
Registrován: 11 dub 2007 01:40
Bydliště: Valašsko

Rampa Yamaha???

Příspěvek od xdust »

Zdar!
Chtěl bych se zeptat, jestli jste se někdy setkali s rampou od Yamahy (na akustické bicí). Hardware od této značky se mi moc líbí a zajímá mě, jestli Yamaha dělá i toto zboží. Nebo máte zkušenosti třeba s kombinací rampa Gibraltar + ramena a držáky Yamaha???
Znáte nějakého bubeníka od Yamahy, který má bicí na rampě... otázek až moc.
Moc díky za komentáře!

mikestanda
Pokročilý diskutér Sféry
Příspěvky: 241
Registrován: 06 črc 2005 14:48
Bydliště: Litoměřice, Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikestanda »

Ahoj, mam Yamahy, hardware Yamaha, Pearl a rampu Gibraltar a muzu ti s klidem povedet, ze je vsechno plne kompatibilni :wink:
Pripojuji fotku...
Přílohy
IMG_4718.jpg
IMG_4718.jpg (102.72 KiB) Zobrazeno 3573 x

shifty
Nováček
Příspěvky: 35
Registrován: 09 čer 2006 00:02
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shifty »

jj na tu rampu mas strasne moc typu nastavcu, na ktery jde pridelat uplne vse. Ted rampy docela studuju pac si chcu taky opatrit tu gibraltarku, a to mam tom - tomy od pearlu a sonoru (mam takovy namichany skopky) => jiny systemy uchyceni, ale uz sem zjistil ze to tam na rampu pasovat bude, takze xdust, muzes byt klidnej.

2 mikestanda: Chcu si kupovat taky tu gibraltarku, ale tu zaoblenou verzi a jedno rozsireni do boku na kotle. Jak je prosimte ta rampa, ten hlavni dil, cca tezkej? Lze to po rozlozeni normalne nosit v baglu na HW jako stojany? Dikec ...

mikestanda
Pokročilý diskutér Sféry
Příspěvky: 241
Registrován: 06 črc 2005 14:48
Bydliště: Litoměřice, Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikestanda »

Cela ta rampa je sama o sobe lehka- vazi asi jako 2 sibenice. Jinak si take planuju dokoupit zaoblenou trubku a tuhle dat na bok ke kotlum a na druhou stranu si dam taky rovnou, aby pak ke mne nikdo uz nemohl:-)

shifty
Nováček
Příspěvky: 35
Registrován: 09 čer 2006 00:02
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shifty »

Tyjo, tak to to budes met teda kolem sebe docela hodne zabarikadovany:D .. to uz muzes rovnou koupit rampu jeste do zadu na propojeni a uz se k tobe nikdo nedostane a muzes mit otocny bici jak to ma treba Neil Peart:D

OK ... myslis ze by se teda ta rozlozena rampa (myslim ten jeden hlavni predni dil) vesla treba do teto brasny na hardware?
http://www.drumcenter.cz/eshop/pouzdro- ... ESSID=6e82

xdust
Diskutér Sféry
Příspěvky: 156
Registrován: 11 dub 2007 01:40
Bydliště: Valašsko

Příspěvek od xdust »

O té komptatibilitě je to zajímavé. Sedí i paměťové zámky atd.?
Zajímá mě hlavně spojení nějaké rampy (Gibraltar, PDP) s rameny a držáky tomů Yamaha...

mikestanda
Pokročilý diskutér Sféry
Příspěvky: 241
Registrován: 06 črc 2005 14:48
Bydliště: Litoměřice, Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikestanda »

shifty: To zase ne- nebudeme prehanet:-) mam uz jen strasne moc kramu a hrozne mi vadi same nohy od stojanu. Jinak do tehle brasny by se to mozna veslo. Muj predni dil ma sirku 120cm(myslim) a tak by se tam nevesel. Ja rampu taham slozenou ve futralu na stojany od reprobeden. Vejde se tam uplne perfektne a jeste je v ni hafo mista, ptz ten gigbag je sirsi nez cela rampa(a nestoji zase tolik).

xdust: Neboj se, vse drzi. Ja mam rampu Gibraltar, ramena na cineli Pearl, drzaky tomu Yamaha a na drzak na cowbely take od Yamahy. Rampa je na principu trubek, na kterych jsou nasazeny objimky s drzaky. Ty drzaky maji stejne vlastnosti jako multiclampy( muzes v nich uchytit trubku od stojanu od prumeru cca 1 - 5cm), takze se nemusis bat toho, ze se ti na tom veci od Yamahy budou viklat, ci tam vubec nepujdou nasadit. Jdou tam i veci od amatek :wink:
Jinak kdyby jste se na ni chteli kouknout zblizka a ujistit se, jestli to opravdu bude vsechno fungovat spravne, staci napsat a muzeme se dohodnout :wink: O vikendech jsem doma atak byste si to mohli zkusit...

Odpovědět

Zpět na „Yamaha“