Hledáme bubeníka!!!
Hledáme bubeníka!!!
Ahoj! Hledáme bubeníka, ale hlavní podmínkou je, aby to byl křesťan. Jsme z Bohumína, tak by bylo dobré, kdyby byl z okolí, věkově do těch 25. Šlo by o hraní asi jednou měsíčně.
- shampoo
- Pokročilý diskutér Sféry
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hledáme bubeníka!!!
zkuste vyvěsit inzerát spíš v kostele ..... já znám jen jednoho Křesťana, ale ten hraje na kytaru 
robert

robert
No..Já jsem křtěnej ale do těch 25 se pomalu nevejdu ani na dvakrát
(

Naposledy upravil(a) Posluchac dne 05 kvě 2014 12:30, celkem upraveno 1 x.
kdybyste alespoň nějakého znali, tak by to bylo fajn, fakt už nevím, kde mám hledat, v kostele žádný takový není
Promiň, ale podmínky:JKatka píše:Ahoj! Hledáme bubeníka, ale hlavní podmínkou je, aby to byl křesťan. Jsme z Bohumína, tak by bylo dobré, kdyby byl z okolí, věkově do těch 25. Šlo by o hraní asi jednou měsíčně.
Bohumín+25let+bubeník+křesťan, to je jak hledání mouky v pytlíku od vysavače...
-
- Řečník Sféry
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, ale musim: Tady (kde se to hemzi metalovyma bubenikama) spis najdes satanistu 

já vím, že asi nikoho nenajdu, ale zkouším to, znám pár bubeníků, jenže už všichni jsou v nějaké kapele
Mozna trochu offtopic, moc nechapu co to je za pozadavek ze musi byt krestan, aby hral nejak nabozensky zabarvenou hudbu nemusi byt prece krestan ne? Gospel taky nemusi hrat verici cernoch, viz Pavel Valdman ktery v zacatcich hudebni kariery hral po kostelech v zamori.
- Žilkoslav
- Řečník Sféry
- Kontaktovat uživatele:
Aby ještě nenastaly rozepře. Například, že by do katolické kapely přišel nějaký kacíř!
Či dokonce Sa(n)tanista...Žilkoslav píše:Aby ještě nenastaly rozepře. Například, že by do katolické kapely přišel nějaký kacíř!
-
- Tuplovaný řečník Sféry
- Kontaktovat uživatele:
Ideologicky vyladěnej band je kult 

Když vás vidím s těma kornoutama na hlavách, tak se tomu dost přibližujetetomcorn píše:Ideologicky vyladěnej band je kult

-
- Tuplovaný řečník Sféry
- Kontaktovat uživatele:
Ideologie jako ideologie, ne?
-
- Řečník Sféry
- Kontaktovat uživatele:
Nepriblizuji - oni kult jsougu-staff píše: Když vás vidím s těma kornoutama na hlavách, tak se tomu dost přibližujete

- pete77
- Tuplovaný řečník Sféry
- Kontaktovat uživatele:
někdo má modrý vousy,někdo kornouty na hlavě..dejte jim šanci:)
-
- Tuplovaný řečník Sféry
- Kontaktovat uživatele:
Já jim přeci šanci nemám ani jak brát, tak ani jak dávat
. Jinak "kornouty" (capirote) souvisí se španělskými Nazarenos, další deska byla ryze o indickém kultu bohyně Kali, přístě zas hrábneme jinam. Nejsme spjati s konkrétní ideologií. Jen tvrdím, že když kapela nemá ideologické rozpory, funguje pochopitelně s menším prostorem pro potenc. problémy. Proto asi křesťanská kapela (z BOHUmína!!) shání křesťana, aby v tom bylo předem jasno :-D