Zdar parto. Napadlo mě, že bychom mohli uspořádat po letech pořádnou zpářku. Minulý rok jsme se takhle setkali poprvé s uživateli fóra o Bicích z již neexistujících LidéCZ, letos to zopakovali a bylo to SUPER!
Umím zařídit u nás v Úněticích pronájem sálu místní Sokolovny za 2ooo,- Kč/den.
K dispozici klasickej vesnickej sál s hospodou, dá se přespat, je tam komplet sociální zařízení, dá se tam najíst, je tam pivko, hřiště atd.
Hlavní výhoda je, že se tam vejde klidně 10 souprav a dá tam blbnout 24/7.
Zároveň je to busem cca 30min na Dejvickou a dá se odjíždět okolo půlnoci busem, nebo kdykoliv jindy Uberem/Boltem za pár korun, pokud je pro někoho karimatka a spacák devastační.
Pojďme vybrat termín pá, so, ne a udělat si to na starý kolena hezký, což?
Sraz Praha/Únětice 2024
Re: Sraz Praha/Únětice 2024
Zdarec, já bych do toho šel, záleží kolik nás bude?
- Woody
- Řečník Sféry
- Kontaktovat uživatele:
No nazdar!
kucí tyjo jsem tady snad po 10 letech a tohle je nejvíc fresh thread za dlohou dobu, a i sem píšu s ročním zpožděním 
Myšo, kdybys to byl ochotnej ten sraz nějak vymyslet tak bych si čas udělal. Škoda, že jsem se v listopadu odstěhoval z Velkých Přílep, to bych to měl skoro za barákem
Samotnýho mě napadlo napsat na facebook, jestli by se nechtěli přívrženci starý Sféry sejít, ale pak jsem došel k tomu, že by to tam zapadlo a ti správní lidi by si to asi nepřečetli. Inu, schválně, jestli vůbec tady někdo odepíše.

Myšo, kdybys to byl ochotnej ten sraz nějak vymyslet tak bych si čas udělal. Škoda, že jsem se v listopadu odstěhoval z Velkých Přílep, to bych to měl skoro za barákem

- R - stick
- Správce
- Kontaktovat uživatele:
No, snad si toho někdo všimne. Bohužel Sféru totálně převálcoval facebook, takže její návštěvnost je mizivá. Ale dalo by se to obnovit, jen by chtělo sem více a častěji přispívat. Potom by se lidi vrátili.
S tím srazem to je dobrý nápad, myslím, že by se dostatek starých uživatelů Sféry sešel.
No a s tím oživením této Sféry by možná pomohlo, kdyby se na ní odkazovalo více lidí z FB. Vím podle zkušeností, že hodně z nich je doslova zhnuseno úrovní různých bubenických skupin, kde se většinou nic neděje.
S tím srazem to je dobrý nápad, myslím, že by se dostatek starých uživatelů Sféry sešel.
No a s tím oživením této Sféry by možná pomohlo, kdyby se na ní odkazovalo více lidí z FB. Vím podle zkušeností, že hodně z nich je doslova zhnuseno úrovní různých bubenických skupin, kde se většinou nic neděje.