Anketní otázka No. 2
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Anketní otázka No. 2
http://www.bubenickymagazin.eu/content/ ... ckou-skolu
Přístup pana Kudibala je pro mne čím dál větší záhadou. Jak by měly být podle něj otázky formulovány, aby se na ně dalo smysluplně odpovědět ?
Má tedy cenu se ho vůbec na něco ptát ?
Přístup pana Kudibala je pro mne čím dál větší záhadou. Jak by měly být podle něj otázky formulovány, aby se na ně dalo smysluplně odpovědět ?
Má tedy cenu se ho vůbec na něco ptát ?
-
- Diskutér Sféry
- Kontaktovat uživatele:
zajimave pocteni... nejvice me asi zaujaly odpovedi od r.lomadzeho a m.vajgla. i kdyz jsou v nich do jiste miry docela protichudne nazory, i tak me oba prispevky zaujaly a inspirovali...
super anketa, dik
super anketa, dik
Naposledy upravil(a) mata dne 20 bře 2006 19:19, celkem upraveno 1 x.
-
- Diskutér Sféry
- Kontaktovat uživatele:
samozrejme to tak nekomu muze pripadat. stejne na tom byl asi a v.zima, ale alespon se pokusil neco vyplodit, resp. vznest sve vyhrady k otazce...Polymorph píše:No osobně se mi Kostkův tón zdá taky celkem dost podivnej, prostě nejsem pro tento sloh nakloněnej, myslím si že i typ otázky a její formulace je trochu podivná a rovnou může vést k několika různým, tím pádem, nejednoznačným výkladům.
- mates
- Správce
- Kontaktovat uživatele:
Kostko:
Mne se to zda OK. kdo to pochopil ten nejak odpovedel, ja myslim ze si v tom kazdy z dotazajicich neco nasel a pochopil jak by mel odpovedet.
A jetli to nekdo nepochopolil nebo neni spis ochoten se s nami bavit tak at si trhne, chapu ze jsi nechtel udelat kratkou otazku ale snazil si se do toho zamotat otazek vic aby se odpovidajici vice rozmluvil a podal tak co nejvice informaci. Ja jsem v tech otazkach nevidel zas tak velky problem.
Mne se to zda OK. kdo to pochopil ten nejak odpovedel, ja myslim ze si v tom kazdy z dotazajicich neco nasel a pochopil jak by mel odpovedet.
A jetli to nekdo nepochopolil nebo neni spis ochoten se s nami bavit tak at si trhne, chapu ze jsi nechtel udelat kratkou otazku ale snazil si se do toho zamotat otazek vic aby se odpovidajici vice rozmluvil a podal tak co nejvice informaci. Ja jsem v tech otazkach nevidel zas tak velky problem.
Rád bych zase poděkoval Kostkovi za zajímavou otázku a pánům za to, jak podrobně a věcně na ni odpověděli a za čas, který je to stálo. Tentokrát mě překvapilo, jak poctivě ještě všichni cvičí, i když už by nemuseli a jakou váhu přikládají tomu protivnýmu Tuzarovi.
Inspirující je Doxova urputnost, s níž cvičí levačky a varování před hotovými doprovody. Dřív jsem doufal, že tak ušetřím trochu času.
Sloh Kostkových otázek se mi líbí. Je z něj cítit zájem a nabízí možnost vybrat si z dotazu, co kdo pokládá za důležité. Dobře to bylo vidět minule, kdy se délka odpovědí pohybovala od jedné věty do několika odstavců a nikde jsem neměl pocit, že nás chce respondent odbýt. Tohle umí jen dobře položená otázka. Pokud bude Kostkův zájem přinášet tak užitečná poučení jako dosud, jen tak dál. Například "Musí to bejt v groovu", jak píše Dano Šoltis, si hned zapíšu do památníčku.
Inspirující je Doxova urputnost, s níž cvičí levačky a varování před hotovými doprovody. Dřív jsem doufal, že tak ušetřím trochu času.
Sloh Kostkových otázek se mi líbí. Je z něj cítit zájem a nabízí možnost vybrat si z dotazu, co kdo pokládá za důležité. Dobře to bylo vidět minule, kdy se délka odpovědí pohybovala od jedné věty do několika odstavců a nikde jsem neměl pocit, že nás chce respondent odbýt. Tohle umí jen dobře položená otázka. Pokud bude Kostkův zájem přinášet tak užitečná poučení jako dosud, jen tak dál. Například "Musí to bejt v groovu", jak píše Dano Šoltis, si hned zapíšu do památníčku.