http://www.novinky.cz/clanek/150064-bub ... stavu.html
a ty snad myslíš že busem nebo autem je to bezpečný? ja teda ne! koukni jak dopadli ti slováci v tom autobuse od student agency.....Jasný sokol píše: Pravda, asi už bude všude jezdit busem nebo autem.
MotorovaPila píše: a ta dnešní zkažená mládež...
No tak zaprvý to byli slováci a zadruhý jak přesvědčíš někoho, kdo přežil letecký neštěstí, aby lítal dál?MACEK píše: a ty snad myslíš že busem nebo autem je to bezpečný? ja teda ne! koukni jak dopadli ti slováci v tom autobuse od student agency.....![]()
To je různý od člověka k člověku ... já měl docela blbou havárku na kole. Srazil mě bus. A přes to jezdim an kole dál. Může se ti stát cokoliv, kdekoliv ...Jasný sokol píše:
No tak zaprvý to byli slováci a zadruhý jak přesvědčíš někoho, kdo přežil letecký neštěstí, aby lítal dál?
Jo, mně se stalo něco podobnýho, akorát to byl osobák. A jezdil bych taky dál, kdybych měl už konečně nový kolo.Rift píše:To je různý od člověka k člověku ... já měl docela blbou havárku na kole. Srazil mě bus. A přes to jezdim an kole dál. Může se ti stát cokoliv, kdekoliv ...